Spidkåls-æblesalat
(4 pers. i sort salatskål)
1 lille spidskål
1 fennikel
Groft salt
3 æbler
½ bdt. bredbladet persille
50 g valnødder
8 cherrytomater
Dressing
2 spsk. æbleeddike
3 spsk. valnøddeolie
Salt og peber
1 spsk. honning
Snit kålen meget fint og lad den trække med salt i 30 min. Skyl den grundigt. Høvl fennikel med kartoffelskræller og vend i dressingen, der piskes sammen. Skær udkernede æbler i både og pluk persille i blade, der begge vendes i dressingen sammen med halve tomater, valnødder og kål.
God til fjerkræ og svinekød.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere lækre salater...
Rissalat med rosenkål, bacon og nødder (fyldig)
Louises favoritsalat
Grapefrugtsalat med honning (forret)
Rødbedesalt med perlespelt og peberrod