Rugklapper med ørredsalat
Ingredienser til rugklapper med ørredsalat
(2 stk.)
1 ds. røget ørred (f.eks. Larsen Pure)
100 g mayonnaise
1 tsk. citronsaft
½ rød peberfrugt
50 g champignoner
50 g fine ærter
Salt og peber
2 salatblade
2 rugklapper
Fremgangsmåde til rugklapper med ørredsalat
Hæld olien fra ørreden og lad den dryppe godt af. Rør fisken med mayonnaise og citronsaft. Hak peberfrugt og champignoner fint. Rør ærter, champignoner og peberfrugt i fisken og smag den til med salt og peber. Kom ørredsalaten og salatbladene på rugklapperne og servér.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Lakseburger
Fiskefileter florentine
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)