Salat med æg og croutoner
(4 pers.)
4 æg
400 g kogt, krydret skinke i skiver
1 romaine- el. icebergsalat
150 g sukkerærter
Dressing
2 tsk. dijonsennep
1 spsk. æblecidereddike
3 spsk. olivenolie
Salt og peber
Croutoner
3 skiver daggammelt brød
2 spsk. olivenolie
Presset hvidløg
Tilbehør
Groft brød
Croutoner: Skær brødet i tern og rist dem sprøde på pande i olivenolie. Pres hvidløg over og bland det godt.
Kog æggene smilende eller hårde. Del skinken i mindre stykker. Skyl og tør salaten.
Skyl og nip ærterne og del dem på langs. Bland det hele i en skål. Pil æggene og del dem. Bland ingredienserne til dressingen og vend den rundt med salaten.
Læg salaten portionsvis på tallerkner sammen med æggene og croutoner.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kyllingesalat med æblesauce
Cajunrejer
Spidskålsflan med bacon
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)