Spanskinspireret spidskål
(2 pers.)
20 min. + 15 min. i ovnen
1 spidskål
100 g chorizopølse
4 tomater
10 oliven
2 fed hvidløg
15 basilikumblade
75 g revet fast ost
Skær spidskålen i kvarter og blancher dem i kogende, letsaltet vand. Lad kålen afdryppe godt og læg dem i et ovnfast fad. Skær pølsen i små tern og drys dem over kålen. Befri tomaterne for kernerne og skær dem i små tern. Hak oliven, hvidløg og basilikumblade fint og bland dem med tomaterne. Fordel tomatblandingen over kålen og drys med den revne ost. Gratiner kålen i ovnen ved 200° i ca. 15 min. Server med et stykke groft brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
Prøv også...
Varm kartoffelsalat ed fennikelskiver
Italiensk blomkål
Ovnstegte både med farver