Thaisalat med mynte
(4 pers.)
250 g afpudset svinemørbrad
2 spsk. vand
1 rød chili
2 spsk. fish sauce
4 forårsløg
1 lille courgette
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sukker
2 spsk. ristede ris
2-3 spsk. grofthakket mynte
2 spsk. hakket persille
Lucernespirer
Skær mørbraden i meget små tern. Hak chilien og snit forårsløgene. Kom mørbrad og vand i en gryde og varm op. Lad det simre svagt under stadig omrøring 3-4 min. Tag gryden af varmen og tilsæt chili og fish sauce. Snit courgetten i lange, smalle strimler og forårsløgene i tynde skrå skiver. Vend det i kødet. Smag til med citronsaft og sukker og vend ristede ris, mynte og persille i. Anret salaten med lucernespirer.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
FINE TÆRTER
Sød tærteform i porcelæn med riller, så er du klar til at lave de fineste tærter! Formen koster 129 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Laksecarpaccio med parmesan
Jordbærsalat med kylling
Pasta med flødeasparges
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)