Opskrifter
Tomatchutney
Mandag, 16. september 2013af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Annemette Nedermark, 9600 Aars. Se hendes opskrift på tomatchutney her
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/september/uge-37/mad/37-tomatchutney-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til tomatchutney
1 kg tomater
5 rødløg
1 chili
325 g sukker
1 spsk. mørk balsamico eddike
1 håndfuld friskhakket basilikum
½ tsk. salt
Fremgangsmåde til tomatchutney
Skær tomater og løg i grove stykker og hak chilien fint. Kom tomater, løg og chili i en gryde sammen med sukker, balsamico eddike, basilikum og salt og lad det småsimre under låg i 2½ time. Tag låget af gryden og kog evt. ind, til konsistensen er tyk. Kom chutneyen på skoldede glas og luk til.
Madopskrift: Annemette Nedermark
Find flere opskrifter her...
Asier og sennepspickles
Syltede beder
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)