Tomatsalat med avokado
4 tomater
1 skalotteløg
1 avokado
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
1 knsp. friskkværnet peber
1 tsk. salt
1 hjertesalat
Parmesan
Halver tomaterne, tag kernerne ud og skær dem og skalotteløget i fine tern. Skær avokadokødet i små tern og bland dem med citronsaft. Bland tomater, løg og avokado med olivenolie, peber og salt. Bræk bladene af salaten og skyl og dup dem tørre. Anret bladene på et fad og kom en skefuld tomatblanding i hvert blad. Drys med revet parmesan og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Små italienske tomattærter
Rejesalat med spidskål og fennikel
Stines avokadoskaller
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)