(2 pers.)
25 min.
1 fennikelknold
½ spidskål
1 lille bundt dild
½ usprøjtet citron
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 fed hvidløg, fintrevet
200 g store rejer
½ dl cremefraiche 38%
Lidt paprika
1 dl spæde salatblade eller rucola
Tilbehør
Groft flutes og citronbåde
Snit spidskålen meget fint. Høvl fennikel med en kartoffelskræller, vend begge dele med groft salt og lad det trække i 20 min., så kålen mørnes. Skyl det godt og dup det tørt i et rent klæde. Vend med hakket dild, citronsaft og skal, peber, hvidløg og olivenolie. Anret som bund på to tallerkner. Rør cremefraiche med paprika, salt og peber, kom en skefuld på hver tallerken. Top med rejer og lidt spæde salatblade, server med citronbåde og groft brød.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN
Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Forårsruller med rejer
Ærtesuppe med rejer
Rejebrød med mynte og chili
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)