(5-6 pers.)
500 g torske- sej- el. kullerfilet
¾ tsk. salt
4 spsk. god mayonnaise
1 spsk. citronsaft
Cayennepeber
1 spsk. kapers
2 spsk. snittet dild
Tilbehør
Ristet brød
Læg fisken på en smurt ildfast tallerken, giv den salt og sæt den i ovnen ved 175° 12-14 min., til den lige netop er mør. Tag fisken ud af ovnen, og køl den af på tallerknen, gem evt. væde fra fisken. Rør væden i mayonnaisen og smag til med citronsaft. Hak kapers og tilsæt dem sammen med torskekød. Pisk det igennem og smag til med en anelse cayennepeber. Stil salaten i køleskab et par timer. Rør dild i og server portionsvis med ristet brød eller flute.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også...
Laksesalat i glas
Caesar-klipfiske sandwich
Hjertesalat med røget torsk