Tunmousse
(6 pers.)
Det skal du bruge til tunmousse:
2 dåser tun i olie
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche
1 bundt dild
Salt og peber
5 dråber tabasco
1 pasteuriseret æggehvide
3 blade husblas
½ citron
Tilbehør
Blegsellerisalat med kapers og flutes
Prøv også: Tunmousse på tomatbund
Sådan laver du tunmousse
Pisk tunen med mayonnaise og cremefraiche.
Smag til med hakket dild, salt, peber og tabasco.
Udblød husblas i koldt vand i 5 min. og smelt det over vandbad.
Fortynd husblassen med citronsaft og rør det grundigt ud i tunmassen.
Pisk æggehviden stiv og fold den i massen.
Fordel tunmoussen i små portionsforme eller en ¾ liter kageform, lad den stivne i køleskabet i 2 timer.
Vend den ud og server med blegsellerisalat og flutes.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Salat med tun og rabarber
Pasta niçoise
Kogt laks med flødepeberrod
Er du til mormormad? Vælg mellem 35 retter her
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)