Varm aspargessalat
(6 pers.)
500 g grønne asparges
200 g broccoli
2-3 forårsløg
100 g snapærter
1½ dl vand
½ tsk. salt
50 g smør
2 spsk. citronsaft
Bræk de træede ender af aspargesene og del dem en gang på midten. Del broccolien i buketter. Snit forårsløgene 4-5 cm lange og lad ærterne være hele. Bring en gryde med lidt vand og lidt salt i kog. Læg broccoli og asparges nederst. Kog det 4-5 min. under låg. Læg forårsløg og ærter i gryden og kog 2 min. Smelt smørret og pisk citronsaft i. Dryp grønsagerne af og læg dem i en skål.
Hæld citronsmørret over og drys med persille.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også disse retter...
Timiankogt kalveculotte med papaya-pebersalat
Røget hellefisk med avocado og rogn og Spinatgazpacho
Kyllingeleverpostej uden mel og ansjosæg