Biscotti med pistacie
75 g mandler
75 g pistacienødder
150 g sukker
3 æg
1 tsk. vaniljesukker
280 g mel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
Rist mandler og pistacienødder på en tør pande, til de begynder at tage farve, og hak dem groft. Rør æg, sukker og vaniljesukker sammen og bland nødderne i. Bland mel, bagepulver og salt, kom det i æggeblandingen og saml dejen. Del dejen i to og rul hver del til en ca. 25 cm lang pølse og læg dem, med god afstand, på en plade med bagepapir. Bag stængerne ved 160° i 30 min. og lad dem køle lidt. Skær stængerne i 1 cm tykke skiver på skrå og bag dem endnu 15 min. Lad kagerne afkøle helt på en bagerist og kom dem i en kagedåse.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Find flere opskrifter her...
Italienske mandelkager
Sprøde rugbrøds-småkager
Gode småkager
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)