Sprøde rugbrøds-småkager
(140 stk.)
200 g ymerdrys (fremstilles af rugbrød)
200 g alm. hvedemel
100 g havregryn
200 g sukker
1 tsk. kanel
2 tsk. natron
3 æg
200 g smeltet smør
Bland ymerdrys, mel, havregryn, sukker, kanel og natron og rør æg og smeltet smør i. Sæt dejen i små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 200° i 12 min. Lad kagerne afkøle på pladen og opbevar dem i en kagedåse, så de bevarer sprødheden.
Bageopskrift: Kiss Mejl
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Myslibarer
Krydderskorper
Chokoladecookies
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)