Flet et brød
(2 stk.)
50 g smør
5 dl skummetmælk
50 g gær
1 tsk. salt
750 g hvedemel
Æg til pensling
Valmuefrø
Bland mælk og smeltet smør, smuldr gæren og rør den i mælkeblandingen. Kom salt i og rør mel i, til dejen er glat og smidig. Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse ca. 30 min. Ælt dejen igennem og del den i seks dele. Tril seks lige tykke pølser og flet dem sammen tre og tre. Læg brødene på bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. 20 min. Pensel med sammenpisket æg og strø valmuefrøene over. Sæt pladen på midterrillen i en 220° varm oven og bag brødene i ca. 15 min.
Bageopskrift: All Over Press
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Rugstykker
Håndæltet brød
Sprøde havrekiks
Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)