Frokost pirogger
Ingredienser til frokost pirogger
180 g mel
50 g grahamsmel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
125 g smør
½ dl vand
1 hakket skalotteløg
1 fed hakket hvidløg
1 hakket chili
1 snackpeber i strimler
1 spsk. olie
75 g skinke i strimler
50 g revet cheddar
Æg til pensling
Sådan laver du frokost pirogger
Bland de to meltyper med bagepulver og salt og hak smørret i. Saml dejen med vandet og lad den hvile på køl i 20 min. Sautér løg, hvidløg, chili og snackpeber i olien i et par min., lad blandingen afkøle og tilsæt skinke og ost. Rul dejen ud i 8 10 cm store cirkler på et meldrysset bord og fordel fyldet på cirklerne. Pensl kanterne med æg, fold den ene halvdel af dejcirklerne over fyldet og klem kanterne til. Pensl piroggerne med æg og bag dem ved 225° i 12 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Græskarboller med avocadosmør
Fyldte boller
Bagt frokost
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)