Opskrifter
Frokostboller
Mandag, 23. september 2013af All Over Press
Den lange hævetid giver bollerne en skøn krumme
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/september/uge-38/mad/38-frokostboller-280.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til frokostboller
(12 stk.)
12 g gær
5 dl vand
2 tsk. salt
350 g sigtet spelt
400 g hvedemel
Fremgangsmåde til frokostboller
Rør gæren ud i vandet. Rør salt og sigtet spelt i i væsken, rør hvedemelet i lidt ad gangen og ælt, til dejen er smidig. Dæk skålen med plasticfolie og lad dejen hæve i køleskabet i ca. 12 tmer. Drys mel på bordet, ælt dejen igennem og form den til 12 lige, store boller. Læg dem på en plade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. 30-40 min. Varm ovnen op til 250º og sprøjt med vand. Bag bollerne ca. 8 min. og lad dem afkøle på en rist.
Find flere opskrifter her...
Bulgurbrød
Mini focaccia
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop