Ingredienser til græskarkerneboller
(12 stk.)
15 g gær
½ l vand
2 dl kærnemælk el. tykmælk
2 dl græskarkerner
1 tsk. honning
1 tsk. græskarkerneolie
1 spsk. salt
350 g groft hvedemel
Ca. 200 g hvedemel
Pynt
Græskarkerner og birkes
Fremgangsmåde til græskarkerneboller
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt mælk, kerner, honning, olie, salt og groft hvedemel. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen, til konsistensen er som tyk grød. Sæt dejen i køleskabet natten over. Tilsæt evt. lidt mere hvedemel, hvis der er behov for det. Form 12 boller og læg dem på en plade med bagepapir. Drys bollerne med græskarkerner og birkes og bag dem ved 200º i 20 min.
Bageopskrift: Helle Brønnum Carlsen
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Lyst surdejsbrød
Mysliboller
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)