Opskrifter
Kartoffel-fladbrød
Onsdag, 15. august 2018Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger. Foto: Carina Krüger.
De grove kartoffel-fladbrød er lækre som tilbehør til krydrede retter eller til en god tapenade.
Ingredienser til kartoffel-fladbrød:
(12 stk.)
25 g gær
4 dl vand
1 spsk. rapsolie
200 g kogte kartofler
1 tsk. salt
1 spsk. nigellafrø
2 spsk. sesam
550 g sigtet speltmel
Læs også: Fyldt, tyrkisk fladbrød
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie, moste kartofler, salt, nigellafrø og sesam.
Rør melet i, ælt dejen sammen og stil den til hævning i 60 min.
Del dejen i 12 og rul dem ud til helt tynde cirkler.
Bag brødene på en varm, tør pande ca. 2 min. på hver side.
Se også: Brydeboller med tørret frugt