Luftige naanbrød med både gær og bagepulver

(6 stk.)
2 dl mælk
2 spsk. sukker eller honning
25 g gær
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
4 spsk. olivenolie
3 dl yoghurt naturel eller Skyr
Ca. 600 g hvedemel
Lun mælken, til den er fingervarm. Opløs gæren i mælken og rør sukkeret i. Lad blandingen stå i ca. 15 min. Rør salt, bagepulver, olivenolie, yoghurt og så meget hvedemel i, at dejen er smidig og slipper skålen. Lad dejen hæve en time under plast eller klæde for at holde på fugten.
Ælt dejen igennem på et meldrysset bord og del den i 6 stk. Tryk bollerne flade og rul dem ud, så de kun er ca. ½ cm tykke. Læg dem på en papirbeklædt bageplade. Bag brødene midt i ovnen ved 275° (hvis muligt) i 2-4 min., vend dem undervejs.
Bageopskrift: Aase Dotterud
Find flere opskrifter her...
Oste-skinkeboller
Morgen naan
Indisk pizza
Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...