Mini jelly doughnuts
Ingredienser til doughnuts
(16 stk.)
50 g smør
275 g mel
4 spsk. sukker
1 æg
25 g gær
1 dl mælk
1 l solsikkeolie
4 spsk. syltetøj
4 spsk. sukker
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Fremgangsmåde til doughnuts
Smuldr smørret i melet og tilsæt sukker og æg. Rør gæren ud i mælken, rør det i melblandingen og ælt dejen godt igennem. Dæk dejen til og stil den til hævning i en time. Del dejen i 16 stykker, tril dem til små, flade kugler og lad dem efterhæve i 30 min. Varm olien op til 190° (når den straks syder om enden af en tandstik) og kom 2-3 doughnuts i ad gangen. Bag dem gyldne i olien og lad dem kort dryppe af på et stykke køkkenrulle. Kom syltetøjet i en sprøjtepose med en spids tylle, sprøjt ca. en teskefuld i hver og tril de stadig lune doughnuts i sukkeret.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kopkager
Æbledrømme med kokos
Muffins med hindbær
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)