Ingredienser til myslistykker
(18 stk.)
50 g gær
6 dl vand
1 tsk. salt
80 g hasselnødder
70 g tørrede tranebær
50 g mørk chokolade
100 g "klar til brug" bygkerner (Finax)
80 g boghvedeflager
80 g knækkede hvedekerner
500 g hvedemel
2 spsk. olie
Fremgangsmåde til myslistykker
Rør gæren ud i vandet og tilsæt, salt, hakkede nødder, tranebær og den hakkede chokolade. Tilsæt bygkerner, boghvedeflager og knækkede hvedekerner og rør hvedemelet i. Ælt dejen godt sammen og lad den hæve tildækket i 1 time. Rul dejen ud til en 40 cm lang pølse, tryk den let flad og skær den ud i trekantede stykker. Sæt stykkerne på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve i 20 min. Pensl med olie og bag dem ved 200° i 20-25 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter på muffins fra Familie Journal.Se vores muffins her
Find flere opskrifter her...
Boller med ost og gulerødder
Muffins med bær
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)