Pærecroissanter
1 rl. croissantdej
1 pære (f.eks conference)
20 g mørk chokolade
1 spsk. mælk
20 g mandelflager
Rul dejen ud og del den i trekanter. Skræl pære, fjern kernehuset og skær den i små tern. Hak chokoladen og fordel den på dejtrekanterne sammen med pæreternene. Rul trekanterne sammen, pensl med mælk og drys med mandelflager. Bag croissanterne ved 200° i 10-15 min. og server dem lune.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Horn med birkesfyld
Hurtige kaffehorn
Morgenboller med banan
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)