Pikant tærte med skinke og champignon
(4 pers.)
1 færdig fuldkornstærtedej
1 hakket løg
250 g champignon i skiver
Olie til stegning
200 g skinke i stirmler
200 g pikant friskost
1 bdt. finthakket purløg
Tilbehør
Frisk salat
Beklæd et 26 cm, smurt tærtefad med dejen, prik med en gaffel og bag den ved 200° i 10 min. Svits løg og champignon i lidt olie på en pande, til de er gyldne.
Tilsæt skinkestrimler og lad dem svitse med et par min. Bland skinkeblandingen med friskost og hakket purløg og kom fyldet i tærtebunden. Bag tærten midterst i ovnen ved 200° i 40 min.
Lad tærten afkøle lidt og server med en god salat.
Madopskrift: Heidi Jensen
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kartoffelgratin med parmesan
Janssonstærte
Tærter med svampe og blå ost
Find mange flere tærter her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)