Pitabrød
25 g gær
3½ dl vand
3 spsk. hvedeklid
1½ tsk. salt
500 g hvedemel
Rør gæren ud i vand, tilsæt hvedeklid, salt og mel og ælt dejen godt sammen. Lad dejen hæve lunt i 30 min. Del den i 15 stykker og form hvert stykke til en bolle, rul dem til flade cirkler med en diameter på ca. 15 cm og lad dem hæve på en bageplade i 45 min. Bag pitabrødene ved 250° i 3-4 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
SJOV MED FORME
Søde pandeforme, der er perfekte til påske. Gør det sjovere at lave pandekager eller spejlæg sammen med børnene. Formene koster 69 kr., og kan købes her... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Shawarma
Shawarma-krydderi
Pitabrød med rejer og hummus
Klik her og find masser af godt brød...
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)