Opskrifter
Små, gyldne påske-madbrød
Fredag, 3. april 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Søde, gyldne madbrød til påskefrokosten
Opskrift på små, gyldne madbrød
(8 stk.)
100 g smør
480 g mel
1 tsk. salt
1 tsk. gurkemeje
4 tsk. bagepulver
3 dl mælk
1 dl hakket frisk spinat
100 g revet cheddar
Æg til pensling
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbradSådan laver du små, gyldne madbrød
Smuldr smørret i melet blandet med salt, gurkemeje og bagepulver.
Tilsæt mælk, spinat og ost og ælt dejen sammen.
Del dejen i 8, beklæd 8 små rene urtepotter med bagepapir og læg dejen i.
Pensl brødene med sammenpisket æg og bag dem ved 200° i 25 min.
Tip
Brødene kan selvfølgelig også bages i muffinsforme.
Skønne retter til påskefrokosten
Skønne retter til påskefrokosten