Små madbrød
Ingredienser til små madbrød
( 9 stk.)
100 g skinke
15 g gær
2½ dl vand
75 g revet emmentaler
1 spsk. hakket oregano
1 tsk. salt
100 g durummel
400 g hvedemel
Fremgangsmåde til små madbrød
Skær skinken i strimler, rør gæren ud i vandet og tilsæt emmentaleren, oregano, salt, skinke og durummel. Tilsæt hvedemelet, ælt dejen sammen og stil den til hævning i 45 min. Form dejen til 9 ovale boller, sæt dem i en bradepande på 15 x 25 cm og lad dem efterhæve i 20 min. Pensl med vand og bag dem ved 200° i 25 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Lyst surdejsbrød
Mysliboller
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)