Speltbrød hævet i kurv
25 g gær
3 dl lunkent vand
1 tsk. salt
2 tsk. flydende honning
75 g valsede speltflager
300 g speltmel
Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, honning og speltflager. Rør melet i, ælt dejen godt igennem og lad den hæve i 45 min. Slå dejen ned og tril den til en kugle. Læg kuglen i en 22 cm, meldrysset hævekurv og lad den hæve et lunt sted i 1 time. Vend forsigtigt dejen ud på en plade med bagepapir og bag brødet ved 200° i 30 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Håndæltet brød
Rodurteboller med nødder
Det hurtige, gode grove
Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)