Chokoladecookies
(20-25 stk.)
160 g smør
180 g sukker
70 g brun farin
2 æg
300 g chokolade, gerne 60-70%
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 tsk. kakao
TIP
Halvdelen af den hakkede chokolade kan erstattes med hakkede nødder.
Pisk smør, sukker og brun farin sammen med elpisker. Tilsæt æggene et ad gangen, mens du pisker videre med elpiskeren. Hak chokoladen groft. Bland hvedemel, bagepulver, salt og kakao. Sigt det og vend det i dejen sammen med den hakkede chokolade. Tril dejen til en lang pølse og pak den ind i bagepapir. Læg den i køleskabet i 2-3 timer. Tag den ud og skær den i 20-25 skiver. Læg skiverne på 1-2 plader med bagepapir og bag dem i ovnen på 180° i 15 min., til de er sprøde og har fået en flot, gylden farve. Lad kagerne køle af på en bagerist.
Cookies skal være sprøde udenpå og have en dejlig, blød kerne i midten.
Madopskrift: Karsten Kyster
Find flere opskrifter her...
Choko-surprise med marcipan
Trippelchokoladekage
Himmelsk chokoladekage
Find flere chokoladefristelser her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)