Tærte med skinke og svampe
Opskrift på tærte med skinke og svampe
(4 pers.)
1 færdig tærtedej
600 g blandede svampe
1 løg
1 spsk. olie
2 kviste timian
200 g skinke i tern
2 æg
2½ dl cremefraiche 18%
1 tsk. salt
1 knsp. peber
50 g revet cheddar
Fremgangsmåde til tærten
Rul tærtedejen ud og beklæd et smurt tærtefad på 26 cm med dejen. Prik tærtebunden med en gaffel og forbag den ved 200° i 12 min. Skær svampene i mindre stykker og hak løget. Svits svampe og løg i olien sammen med timian i 5 min. og fordel svampe og skinke i tærtebunden. Pisk æggene med cremefraiche, salt og peber, hæld det over fyldet i tærten. Drys tærten med cheddar og bag den ved 200° i 25 min. Servér med en god salat.