Tærte med svampe og kylling
(4 pers.)
20 min. + 25 min. i ovn
1 færdig tærtedej
280 g kyllingebryst
250 g blandede svampe
1 løg
1 spsk. olie
5 salvieblade
2 kviste timian
2 æg
2½ dl cremefraiche 18%
1 tsk. salt1 knsp. peber
50 g revet cheddarost
Rul tærtedejen ud og beklæd et 26 cm smurt tærtefad med dejen. Prik tærtebunden med en gaffel og forbag den ved 200° i 12 min. Skær kylling og svampe i mindre stykker og hak løget. Svits kylling, svampe og løg i olien sammen med salvie og timian i 5 min. og fordel fyldet i tærtebunden. Pisk æggene med cremefraiche, salt og peber, hæld det over fyldet i tærten. Drys tærten med cheddar og bag den ved 200° i 25 min. Server med en god salat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Risotto med blandede svampe
Frokosttærte med torsk og bønner
Sesamtærte med gedeost og grønsager
Find mange flere tærter her...