(4 pers.)
15 min. + 60 min. i ovn
1 kylling
1 spsk. salt
2 æbler
2 kviste rosmarin
200 g couscous
2 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
½ agurk
3 tomater
2 forårsløg
6 tørrede abrikoser
1 spsk. hk. mynte
1 lille tsk. paprika
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
Evt. lidt tabasco
Gnid kyllingen med salt og skær æblerne i mindre stykker. Kom æblestykkerne i kyllingen sammen med rosmarin og steg den ved 200° 60 min. Hæld 2 dl kogende vand over couscousen, tilsæt olie og salt og lad det trække i 10 min. Fjern kernerne fra agurk og tomater og skær dem i små tern. Skær forårsløget i ringe og abrikoserne i små tern. Bland couscousen med mynte, paprika, citron, salt og peber og vend agurk, tomat, abrikos og forårsløg i. Smag til med tabasco og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kyllingeruller med æbler og peberrodscreme
Kylling med svampe og kartoffelgratin
Kyllingefilet i tomat med mozzarella
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)