Opskrifter
Kyllingeruller med æbler og peberrodscreme
Onsdag, 12. september 2012 Madopskrift: Kristina Marckmann
Denne middag med kylling er både lækker og let at lave. Flødeost, æbler og peberrod går utrolig godt til kylling.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/mad/hovedretter/2012/09/37-kyllingeruller-med-aebler-og-peberrodscreme-362.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=320:180)
Opskrift til 2 personer.
35 min
2 personer
Ingredienser
2 kyllingebryster
1 madæble
2 tsk. friskhakket timian
4 skiver lufttørret skinke
1 spsk. olie til stegning
1 spsk. cremefraiche
50 g flødeost
1 tsk. sukker
1 spsk. revet peberrod
Salt og peber
Tip
Server med kogte kartofler
- Skræl æblet, fjern kernehuset og skær det i både.
- Skær kyllingebrysterne næsten igennem, bank dem flade og fordel æblebåde og timian herpå.
- Rul kødet sammen om æblerne og bind to skiver lufttørret skinke omkring hver.
- Steg rullerne på en pande ved middelhøj varme i ca. 10 min., til rullen mærkes spændstig.
- Rør cremefraichen med flødeost, sukker og peberrod, smag til med salt og peber.