(4 pers.)
25 min.
800 g kartofler
250 g flæsk
250 g bacon
5 løg
2 porre
1½ dl mælk
25 g smør
1½ tsk. groft salt
½ tsk. peber
Tilbehør
Rugbrød og syltede rødbeder
Skræl kartoflerne og kog dem helt møre i usaltet vand. Skær flæsk og bacon i 1 cm store tern og steg dem gyldne på en pande uden fedtstof. Hak løgene og snit porrene i ringe og lad dem stege med i et par min. Hæld kogevandet fra kartoflerne og mos dem. Varm mælken op med smørret og rør den i mosen lidt ad gangen, smag til med salt og peber. Vend det ristede flæsk, bacon, løg og porrer i mosen og server med syltede rødbeder og rugbrød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE HJERTER TIL VALENTINSDAG
Lav de fineste 3D hjerter! Brug dem som dekoration på kagen eller nyd dem sammen med din yndlings-dessert. Formen koster 179 kr., kan købes i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Grossererens livret
Oksegryde med øl og rødder
Kyllingekærlighed med hvidkålsslaw
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)