Citron-basilikum fyldt kyllingebryst
(4 pers.)
20 min. + 25 min. i ovn
4 kyllingefileter
2 spsk. olivenolie
1 løg
1 fed hvidløg
50 g brødkrumme
2 usprøjtede citroner
½ dl finthakket basilikumblade
Salt og peber
4 skiver parmaskinke eller tilsvarende
Tilbehør
Dampede, grønne bønner
Hak løg og hvidløg, sauter dem i olie i en pande i 3 min. Kom smuldret brødkrumme, citronskal og saft og basilikumblade ved, smag til med salt og peber og sluk. Skær en dyb lomme i kyllingefileterne. Læg en skive skinke på et stk. alufolie og læg en kyllingfilet på. Kom brødfars i lommen og luk sammen, rul parmaskinken fast om. Steg rullerne i ovnen ved 200° i 25 min. Server med dampede, grønne bønner.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Find flere opskrifter her...
Kylling med svampe og kartoffelgratin
Kylling med rødbeder i chokoladedressing
Kylling og perlespeltrisotto
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)