Farseret snackpeber med marinerede kartofler
(3 pers.)
15 min. + 25 min. i ovn
650 g små kartofler
350 g hakket kyllingekød
2 spsk. rasp
1 æg
½ dl mælk
½ tsk. allehånde
½ tsk. salt
1 knsp. peber
3 snackpeber
125 g bacon i skiver
1 spsk. balsamico
2 spsk. rapsolie
1 rødløg
1 dl hakket persille
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og rør kyllingekødet med rasp, æg, mælk, allehånde, salt og peber til en jævn fars. Halver pebrene og fjern kernerne. Kom farsen i pebrene og læg baconskiverne over. Bag pebrene i ovnen ved 200° i 25 min. Halver de varme kartofler, pisk balsamico og olie sammen og vend kartoflerne heri. Skær løget i fine tern og vend dem i kartoflerne sammen med persillen.
Madopskrift: Kristina Marckmann
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kalvecuvette med bagt kartoffel
Kyllingesalat med mango og asparges
Kyllingefrikassé
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)