Opskrifter

Lasagne maltagliati med kylling

Fredag, 1. november 2024Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Lasagne maltagliati med kylling er en lækker og fyldig ret, der kombinerer lag af pasta, saftig kylling og en cremet sauce, perfekt til en hyggelig middag.
45 min
4 personer
Lasagne maltagliati med kylling:
250 g friske lasagneplader
450 g hakket kyllingekød
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
1 spsk. koncentreret tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
2 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret timian
4 dl hønsebouillon
Salt og peber
1 squash
2 friske mozzarellakugler

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 150°.
  2. Riv lasagnepladerne i grove stykker.
  3. Svits kyllingekødet sammen med knust hvidløg i olie.
  4. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, oregano og timian, og lad det koge op.
  5. Tilsæt bouillon, og lad det simre i 5 minutter.
  6. Smag til med salt og peber, og vend lasagnepladestykkerne i saucen.
  7. Skær squashen i tynde skiver på den lange led.
  8. Skær mozzarellakuglerne i skiver.
  9. Fordel squashskiver, tomatsaucen med kylling og lasagnepladestykker og mozzarellaskiver lagvis i et smurt ovnfast fad.
  10. Gentag med lagene på denne måde, til alt er brugt.
  11. Slut med skiver af mozzarella på toppen, og bag lasagnen i ovnen i 30 minutter.