Fastelavnsris
250 g ris
5 dl vand
1 tsk. gurkemeje
2 kyllingebrystfileter
1 løg
2 fed hvidløg
1 rød peber
1 spsk. olie
1 spsk. tomatpuré
1 tsk. paprika
1 tsk. salt
1 knsp. peber
100 g ærter
Kog risene efter anvisningen i vandet sammen med gurkemejen. Skær kyllingefileterne i mundrette bidder, hak løg og hvidløg og skær peberfrugten i tern. Svits kylling, løg og hvidløg i olien et par min. ved middelhøj varme. Tilsæt peberfrugt, ris, tomatpure, paprika, salt og peber, og lad det svitse i yderligere et par min. Tilsæt ærterne, varm retten igennem og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Tortilla med kalkungryde
Maskerede tærter med kødsovs
Fastelavnsmasker
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)