Frysemad: Foliebøffer
(4 pers.)
4 engelske bøffer
Salt, citronpeber
Kryddersmør
Ca. 50 g smør
1 tsk. revet, usprøjtet citronskal
½ spsk. kinesisk soja
1 fed presset hvidløg
2 spsk. hakket persille
2-3 tomater
Vend bøfferne på en godt varm pande, så overfladen lukkes. Drys bøfferne med salt og peber og køl dem lidt af. Rør kryddersmørret sammen. Læg de 4 bøffer på 4 stykker alufolie. Skær tomaterne i skiver og læg dem oven på bøfferne. Fordel kryddersmørret, luk pakkerne og læg dem i fryseren.
Læg pakkerne i køleskab ca. 4 timer før spisetid. Læg dem dernæst på en bageplade og sæt den i ovnen ved 225° 20-25 min. afhængig af tykkelsen og hvor røde, de må være. Server bøfferne med bagte kartofler, mager cremefraiche og persille.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Gør madlavningen lidt lettere med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Fås for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kalvegryde med vin og krydret drys
Forlorne fugle med kartoffelmos
Kapersbøffer med syrlig-sød kål
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)