Opskrifter

Græskinspireret fisk i fad

Onsdag, 14. oktober 2015af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Vi bør spise fisk til aftensmad et par gange om ugen. Her får du en skøn opskrift på græskinspireret fisk i fad!

Opskriften er til to personer.

20 min
2 personer
Det skal du bruge
400 g små kartofler
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk. oreganoblade
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
½ usprøjtet citron
2 tomater
3-400 g filet af hvid, fast fisk, kulmule, torsk el. lign.
4 kviste persille

Sådan laver du græskinspireret fisk i fad

  1. Skrub kartoflerne og skær dem i både.
  2. Pil løget og skær det i skiver. Pil og hak hvidløget. Hak oreganoen.
  3. Kom kartofler, løg, hvidløg og oregano i en pande med olivenolie. Steg det 5 min. ved medium varme.
  4. Kom det i et ovnfast fad, og steg 20 min ved 180º. Skær citronen i tynde både, skær tomaten i både, og kom begge dele op til kartoflerne.
  5. Steg videre i 15 min. Skær fisken ud og læg den øverst, og steg ca. 10 min. Drys med persille og servér med brød