Hakkebøf med gulerodssalat
(2 pers.)
20 min.
400 g hakket oksekød
Salt og peber
3 gulerødder (ca. 300 g)
4 stænger bladselleri
2 skiver daggammelt brød
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. olivenolie
½ fed hvidløg
Evt. lidt hakket persille eller dild
Skær brødet i store tern, vend dem med eddike og rist dem i ovnen ved 200° i 10 min., til de er let gyldne. Form bøffer, drys med salt og peber og steg på grillpande ca. 6-8 min. på hver side.
Mens bøfferne steger, skræller du gulerødder og ordner selleri. Skær dem i mindre, men dog grove, stykker og vend dem i salt, peber og olivenolie samt de nyristede brødtern. Drys med hakkede krydderurter og server med hakkebøf.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Pastasalat med kylling
Oksedeller med bagte gulerødder
Hakkebøf med "knust" kartoffelsalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)