Oksedeller med bagte gulerødder
(2 pers.)
Tid: 20 min. + 25 min. i ovn
2 snackpebre
300 g hakket oksekød
2 spsk. rasp
½ dl mælk
½ dl salatost i små tern
1 fed hakket hvidløg
1 tsk. oregano
1 tsk. salt og 1 knsp. peber
400 g gulerødder
2 spsk. smør
½ dl hakket citronmelisse
1 spsk. olie
Tilbehør
Tzatziki og brød
Skær toppen af pebrene, fjern kernerne og hak dem fint.
Bland oksekødet med rasp, mælk, salatost, hvidløg, hakkede peberfrugt, oregano, salt og peber til en jævn fars. Vask og halver gulerødderne, læg dem i en aluminiumsbakke eller et ovnfast fad med citronmelisse og smørret i klatter.
Bag gulerødderne i ovnen ved 200° i 25 min. Form farsen til små frikadeller og steg dem i olien ved middelhøj varme.
Server med tzatziki og brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Hakkebøf med hyldeblomst
Farseret snackpeber med marinerede kartofler
Hjemmelavede deller og pommes frites
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)