(4 pers.)
30 min.
500 g kyllingefilét skåret i halve
Salt og peber
2 spsk. olie
1 hakket løg
2 fed hakkede hvidløg
1 spsk. fintrevet ingefær
1 spsk. mild karry
1 spsk. let soja
4 dl hønsebouillon
400 g haricots verts (evt. frost)
Tilbehør
Ris
Drys salt og peber på kyllingestykkerne og brun dem i olien på en stor pande. Tag kyllingestykkerne op og steg løg, hvidløg og ingefær samt karry i resten af olien. Kom bouillon, soja og kyllingestykkerne ved og lad det simre under låg i 20 min. Kog bønnerne med de sidste 5 min. Server retten med ris.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER
Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Boller i karry
Fiskesuppe med karry
Pestostegt kyllingebryst med grønsagsbiks
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)