Opskrifter

Nem og hurtig kylling i karry med ris og bønner

Tirsdag, 14. februar 2012Opdateret 10. martsaf Helle Brønnum Carlsen
Hvis det skal gå hurtigt, så er denne ret med kylling i karry med ris og bønner, det helt rette valg! Retten tager ingen tid at lave, og så mætter den godt.
30 min
4 personer
Kylling i karry
500 g kyllingefilet skåret i halve
Salt og peber
2 spsk. olie
1 hakket løg
2 fed hakkede hvidløg
1 spsk. fintrevet ingefær
1 spsk. mild karry
1 spsk. let soja
4 dl hønsebouillon
400 g haricots verts (evt. frost)
Tilbehør
Ris

Fremgangsmåde

  1. Drys salt og peber på kyllingestykkerne og brun dem i olien på en stor pande.
  2. Tag kyllingestykkerne op og steg løg, hvidløg og ingefær samt karry i resten af olien.
  3. Kom bouillon, soja og kyllingestykkerne ved og lad det simre under låg i 20 min.
  4. Kog bønnerne med de sidste 5 min.
  5. Server retten med ris.