(3 pers.)
20 min. + 30 min i gryde
150 g udblødte brune bønner
1 fed hvidløg
1 timiankvist
200 g grønne bønner
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. æbleeddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
3 spsk. olivenolie
1 spsk. hakket citrontimian
100 g feta
3 koteletter
Smør til stegning
Kog de udblødte brune bønner i letsaltet vand sammen med hvidløg og timian i 30 min. Tilsæt de grønne bønner i de sidste 2 min. af kogetiden. Hæld bønnerne til afdrypning og fjern hvidløg og timian.
Pisk sennep, eddike, salt og peber sammen og pisk olien i lidt efter lidt. Tilsæt citrontimian og vend de lune bønner i marinaden sammen med feta i tern. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem ved middelhøj varme i 6 min. på hver side.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE PORCELÆNSKRUS
Søde, røde porcelænskrus fra Falby med hvide prikker. Krusene kan købes for 25 kr. pr. stk. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Koteletter med spidskålssalat
Oksedeller med bagte gulerødder
Marinerede spareribs med coleslaw
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)