Krydrede edderkopper
Ingredienser til krydrede edderkopper
450 g hakket svinekød
50 g hvedemel
1 æg
1 dl mælk
1 fed revet hvidløg
2 tsk. frisk timian
1½ tsk. salt
1 knsp. peber
100 g lange spaghetti
Fremgangsmåde
Rør svinekødet med mel, æg, mælk, hvidløg, timian, salt og peber til en fast fars. Form kødboller af farsen, knæk spaghettierne på midten og stik 4 halve spag-hettier igennem hver. Kog kødbollerne lidt ad gangen i letsaltet vand i 10 min. og lad dem dryppe af. Servér edderkopperne med kraniebrud eller en god råkost til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Ravioli med græskarfyld
Spindelvævssuppe
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)