Spindelvævs-suppe
(4 pers.)
2 gulerødder
1 kg tomater
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
3 dl bouillon
2 tsk. salt
1 knsp. peber
100 g græskarkerner
2 spsk. soja
1½ dl cremefraiche
Tilbehør
Groft brød
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Skræl gulerødderne og skær dem og tomaterne i mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg og svits dem i smørret. Tilsæt gulerødder, tomater, bouillon og salt og lad det koge under låg i 15 min. Kom græskarkernerne på en varm pande, tilsæt sojaen og lad dem riste, til sojaen er væk. Blend eller purér suppen gennem en sigte, til den er helt glat. Smag til med salt og peber. Server suppen med cremefraiche, græskarkerner og groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv også...
Græskarboller
Græskar-popocakes
Mumiekager
Du finder masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Lav en festlig halloween-fest med nogle af opskrifterne fra galleriet...