Krydret kyllingeburger
(4 pers.)
35 min.
500 g hakket kyllingekød
½ rødløg
1 fed hvidløg
2 tsk. madraskarry
1 dl hakket korianderblade
1 æggeblomme
Salt og peber
1 spsk. olie
4 grove burgerboller
Salat
Mangochutney eller tomatchutney
Friske tomater
Tilbehør
Ovnstegte kartoffelbåde
Bland alle ingredienserne og rør til en ensartet masse. Form 4 flade bøffer og steg dem på en grillpande eller jernpande i lidt olie. Steg dem i 5-7 min. på hver side, så de er helt gennemstegte. Rist burgerbollerne let og læg tomat og salat på underbollerne. Læg bøfferne på og top op med chutney og lidt mere salat. Server med ovnstegte kartofler i både.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
SJOV MED FORME
Søde pandeforme, der er perfekte til påske. Gør det sjovere at lave pandekager eller spejlæg sammen med børnene. Formene koster 69 kr., og kan købes her... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Fiskeburger
Lammeburger med rød peber
Burger og grovfritter
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)