Lammeburger med rød peber
(1 pers.)
30 min.
1 rød peberfrugt
1 spsk. olivenolie
175 g hakket lammekød
½ løg hakket
1 fed hvidløg hakket
1 ciabattabolle el. et stykke brød
2-3 grønne salatblade
40 g fetaost
2-3 spsk. olivenpuré el. auberginepuré (færdigkøbt)
Læg peberfrugten i ovnen i 20 min. ved 170°, til du kan flå skindet af den. Skær den i kvarte og tag kernerne ud. Bland hakket kød med løg, hvidløg, salt og peber og steg som bøf på en pande i lidt olie. Steg også lige brødet eller rist det. Smør med puré og læg salatblad på. Følg efter med bøffen, så osten og til sidst peberfrugten. Kan pakkes og tages med på farten.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Græske hamburgere
Hamburgere med cheddar
Lakseburger som i Grækenland