Opskrifter
Stegt kyllingebrystfilet med couscous salat
Tirsdag, 5. april 2011Opdateret 26. februaraf Kristina Marckmann
En couscous salat kan være en god og nem måde at få en mere fyldig og mættende slags tilbehør. Det går godt med det meste protein, her er det med et stykke kylling.

20 min
2 personer
Kyllingebrystfilet
2 kyllingefileter
1 spsk. puré af soltørret tomat (el. tomat tapanade)
4 sk. lufttørret skinke
Olie til stegning
Couscous salat
150 g couscous
2½ dl kogende vand
1 tsk. salt
1 lille rødløg
100 g agurk
2 spsk. balsamico
1 spsk. olivenolie
¼ bdt. persille
Tilbehør
Brød
Fremgangsmåde
- Lad couscoussen stå i blød i saltet vand i 5 min. og smør kyllingefileterne med tomatpuré.
- Vikl skinken om kyllingefileterne og brun dem ved høj varme i olien.
- Skru ned til middel varme og steg dem færdige, 5-6 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
- Skær løg og agurk i små tern og bland dem i couscousen sammen med olie, balsamico og persille.
- Server kyllingen med den blandede couscous salat.

Hovedretter
Andebryst med bulgursalat

Hovedretter
Spid med tzatziki og couscous