(2 pers.)
20 min.
2 kyllingefileter
1 spsk. puré af soltørret tomat (el. tomat tapanade)
4 sk. lufttørret skinke
Olie til stegning
150 g couscous
2½ dl kogende vand
1 tsk. salt
1 lille rødløg
100 g agurk
2 spsk. balsamico
1 spsk. olivenolie
¼ bdt. persille
Tilbehør
Brød
Lad couscoussen stå i blød i saltet vand i 5 min. og smør kyllingefileterne med tomat pure. Vikl skinken om kyllingefileterne og brun dem ved høj varme i olien. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, 5-6 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Skær løg og agurk i små tern og bland dem i couscousen sammen med olie, balsamico og persille.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kylling i kål
Karrykylling med vilde ris
Kylling i grønt
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)