(4 pers.)
15 min. + 40 min. i gryde
1 tsk. kardemomme
1 spsk. chilipulver
1 spsk. kanel
12 nelliker
2 tsk. kommenfrø
2 tsk. hakkede ingefær
2 tsk. salt
1 tsk. sorte peberkorn
2 fed hvidløg
2 tsk. sennepspulver
2 tsk. gurkemeje
1 dl rødvinseddike
1 kylling
2 hakkede løg
2 skiver hvidt brød
1½ dl vand
1 spsk. koncentreret tomatpuré
Tilbehør
Naanbrød eller ris
Rist kardemomme, chili, kanel, nelliker, kommen, ingefær og peberkorn på en tør pande i ca. 5 min. Blend de ristede krydderier med salt, hvidløg, sennepspulver, gurkemeje og eddike til en jævn pasta. Del kyllingen i mindre stykker og vend dem sammen med løgene i pastaen. Kom kyllingestykkerne med pasta i en tykbundet gryde, smuldr brødet over og tilsæt vand og tomatpuré. Lad retten simre ca. 40 min. ved svag varme, til kyllingestykkerne er møre. Server med naanbrød eller ris.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE BLONDER
Supersøde beige farvede viskestykker med lille blondekant, der pynter flot i køkkenet. 3 stk. koster 49 kr. og kan købes i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Indisk lammekarry
Indiske bhajis med raita
Indisk gulerodsdessert
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)