Kyllingecurry med spinat
(4 pers.)
10 min. + 30 min i ovnen
4 kyllingelår/overlår
Salt og peber
2 hakkede løg
2 hakkede fed hvidløg
2 spsk. olie
½ glas tikka masala (indisk krydderi, findes bl.a, i Brugsen)
Karry
1 dl tyk yoghurt
300 g småbladet spinat
Tilbehør
Kogt ris og tomatsalat
Stil kyllingestykkerne i ovnen drysset med salt og peber ved 200° i 30 min. Hak løg og hvidløg og steg i olie ved svag varme. Kom tikka masala i og smag til med ekstra karry. Lad simre i 10 min., og hold væsken konstant. Rør spinat i og vend yoghurt i. Giv en hurtigt opkog, vend de stegte kyllingestykker i og server med kogt ris og en tomatsalat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv flere hurtige retter...
Pasta med muslinger og skinke
Frikadeller med urter
Æggekage